Klupe za dečije sobe

Klupa za deciju sobu
Dečije sobe uglavnom su pravljene kao mali svet iz bajke.  Posteljine sa likom glavnog junaka iz crtanog filma, čupavi tepisi na kojima mogu da se izležavaju, verujući da je to njihov leteći ćilim. Tu su igračke poput kamiona, autića, robota do lutaka koje pevaju i vrište na dodir. Međutim, dešava se da dečije sobe postanu prenatrpane. Druga stvar, deca rastu, a samim tim se menjaju i njihove potrebe i želje. 


Osluškujte potrebe vaših mališana


Zato je važno da osluškujete to odrastanje i  shodno tome uređujete njihove sobe. Pregršt igračaka u jednom trenutku postaje pravi  teret, te je potrebno da se napravi neki prostor namenjen za njih. To mogu biti ukrasne kutije koje se lako mogu ostaviti ispod kreveta ili u nekoj drugoj prostoriji. Tako će za školarce taj prostor moći da se iskoristi za dodatnu policu za knjige, ranac i drugi školski pribor. 

Klupe za dečije sobe


Dečija soba mora imati lični pečat


Kada renovirate dečiju sobu jako je važno da znate šta je njima zaista potrebno, jer su dečije sobe prostor u kome mališani treba da se osete svoj na svome.  Personalizacija je važno. Oni moraju na neki način da se povežu sa tom prostorijom preko detalja koji su njima važni od postera do nalepnica po obodima kreveta.  Dopustite i njima da učestvuju u osmišljavaju prostorije, neka oni iznesu svoje ideje i želje. 

decija soba


Klupe za dečije sobe - detalj prirode


Kako su detalji koji čine jedan prostor, tako sobu možete upotuniti jastucima, zavesama tepisima, ali i manjim komadima nameštaja. Pored klasičnog stola i stolice koji su im potrebni već u nekom predškolskom uzrastu odličan komad nameštaja jeste klupa.  Praktično rešenje je pogotovo kada vaše mališane posete drugari. Biće prostora za sedenje, a sa druge strane klupe mogu poslužiti za odlaganje garderobe ili pak knjiga ili i igračaka, što da ne.

klupa za sobu


Klupe za dečiju sobu pravljene od punod drveta uneće duh prirode u dečiju sobu i dodatno upotpuniti enterijer. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: