Dečiji kreveti u obliku automobila

Dečiji kreveti u obliku automobila
Razvoj tehnologije uneo je promene u sve sfere života, te nije zaobišao ni dizajn enterijera. Kreativnost je dobila nova krila te ne postoje granice u ostvarivanju iste. Kuće više nisu toliko jednostavne, a o nameštaju i da ne pričamo. Nekada su to bili jednostavni kreveti, stolice, stolovi. Bilo je bitno da zadovolje osnovne potrebe domaćinstava. Akcenat se stavljao na njihovoj funkcionalnosti. Snaga i istrajnost su se računali, dok je estetska strana bila skrajnuta. 


Estetska strana postaje sve važnija


Vremena su se promenila te se danas ta estetska strana znatno više ističe nego nekada. Menjaju se i materijali ali i sami oblici. Ugrađuju se mehanizmi koji te komade nameštaja dodatno čine ekskluzivnim i modernim. Garniture za dnevnu sobu postale su pravi kreveti za opuštanje i masažu zahvaljujući mehanizmima. Sofe su dva u jedan tako da imate mesto za sedenje u toku dana, a krevet za goste. 

deciji krevet


Dečiji kreveti – prava umetnička dela


Promene su vidljive i kod dečijeg nameštaja. Ranije je najveće otkriće bilo krevetići na sprat. Merdevine uz pomoć kojih se penjete i spuštate, ogradica koja vas čuva da ne padnete. Kreveti na sprat su danas ništa u poređenju sa onim što se može naći. Dizajneri su osmislili krevetiće u obliku automobila, svemirskog broda, običnog broda. To su umetnička dela koja nikog ne ostavljaju ravnodušnim. 


Dečiji kreveti u obliku automobila sve traženiji


Dečiji kreveti u obliku automobila spadaju u traženije modele. Podsećaju na pravi automobil koji ima vrata, točkove. Pa koji dečak ne bi volelo da spava u jednom takvom krevetiću? 

Prave se uglavnom od jakog drveta kako bi mogla da se iznese težina. Specijalnim mašinama se prave udubljenja i ivice koje se potom drugim mašinama ravnanju kako bi se dobio finalni oblik. Uz ovakve krevete prave se i odgovarajući dušeci koji odgovoraju formi okvira kreveta. 

krevet u obliku automobila


Prave se po meri


Još jedna prednost ovih kreveta jeste što se prave po meri. Dakle, vi naručujete i određujete dimenzije u zavisnosti od veličine prostorije i naravno godišta vašeg detea. Potom to možete upotpuniti zanimljivim jastucima, posteljinom sa likom omiljenog junaka. 

deciji krevet


Dečiji kreveti u obliku automobila jesu savremeni komad nameštaja u kome će svaki mališan poželeti da spava. Upotpunite dečiju sobu jednim ovakvim modelom i učinite je jedinstvenom i drugačijom. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: