Police u kuhinji

Police u kuhinji
Koliko ste puta samo poželeli da promenite nešto u svojoj kuhinji? Okrečili ste zidove, zamenili pločice, promenili raspored elemenata. Ubacili ste novi sto, zamenili stolice. Nešto vam opet fali. Neki detalj, nešto što će je učiniti drugačijom i prijemčivom. 


Police u kuhinji


Police. Police u kuhinji su praktične, funkcionalne ali i estetski lepi komadi. Dizajneri savetuju da to uvek budu viseće police jer se štedi prostor a i deluje otmenije. Police mogu biti otvorene ili zatvorene, mada je u poslednjih nekokoliko godina trend i da se kombinuje. Tako su police delimično zatvorene, a delimično otvorene. 

uredjenje kuhinje


Police su praktične


Praktičnost se ogleda u tome što se odlažu svi oni setovi sudova, salvete i drugi elementi i pribor koji se koristi u kuhinji. Police treba prilagoditi ostatku enterijera. Ukoliko je kuhinja prostrana onda možete imati nekoliko polica u nizu, tako da daju jednu celinu. Gledajte da budu u beloj boji sa pozlaćenim ručkama. To je elegancija ali i klasika. 

police u kuhinji


Kuhinje po meri


Kuhinje po meri postale su takođe novina koja se sve više praktikuje. Dobra strana ovih kuhinja jeste da se sve pravi u skladu sa dimenzijama prostora. Dakle, sve se meri, uklapa i onda nema potrebe da razmišljate kasnije da li ćete imati mesta za još nešto ili ne. Kuhinje po meri su praktične, višedimenzionalne i funkcionalne. Dobijate onoliko polica koliko je potrebno, raspoređenih tako da se sve uklapa, a da ne štrči. 

kuhinja


Žute i braon police


Za one koji eksperimentišu, preporučuje se da oboje police u neke življe boje poput žute ili braon koje će uneti dodatnu toplinu u kuhinju. 


Rasveta u polici


Naravno, pored polica, kuhinju možete upotpunite zavesama i adekvatnom rasvetom. Police se danas prave tako da imaju ugrađene sijalice čim se jasno osvetljava radna površina i spremanje je olakšano. A naravno, rasvetu uvek možete i sami ugraditi tamo gde je to neophodno. 

A zamislite neku odličnu policu sa premium rakijama ili vinima gde se svetlost prelama kroz boce... Probajte, nećete se pokajati.rasveta u policiPosvetite se uređenju vaše kuhinje. Uz nekoliko detalja i biće kao iz časopisa.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: