Dekoracija za dvorište

Dekoracija za dvorište
Svako ko ima vrt želi da uživa u njemu, ali da bi to mogao i da ostvari potrebno je da posveti vreme njegovom uređenju. Hortikultura je divan hobi, ali zahteva predanost. Dekoracija za dvorište jeste i može biti različita. Dvorište možete dekorisati uz pomoć već postojećih stvari ali i kombinacijom novih i starih. Uz malo trikova možete dobiti dvorište kao iz bajke. 

Dekoracija za dvorište


Uramite saksiju 


Imate neku staru saksiju, ne znate šta ćete sa njom, smeta vam u kući. Obložite je novim papirom ili je prekrečite, a potom je uramite drvenim velikim ramom. Delovaće kao trodimenzionalna slika. Ne sumnjajte, neće proći  neopaženo. 

Dekoracija za dvorište


Felne


Felne, naizgled korisne samo za automobile i točkove mogu imati ulogu u dekoraciji dvorišta. Kupite auto-lak u raznim bojama i prefarbajte ih.  Na ovaj način dobićete predivno cveće za dvorište. 

uredjenje dvorista


Neobične saksije za sveće


Saksije za cveće ne moraju uvek biti one klasične, koje susrećemo u skoro svakom vrtu ili koju vidimo na nečijoj terasi.  Saksija za za cveće može biti apsolutno sve.  Među ljubiteljima cveća vlada jedna umotvorina: Gde vidiš rupu, tu cveće posadi. Imajte to na umu. 

ideje za dvoriste


Lavanda


Kada je reč o vrsti cveća, zasadite lavandu. Aromatična biljka koja pruža lep vizuelni prizor. Lako se uzgaja, još laške održava, što je idelano, zar ne? To će posebno obradovati one koji nemaju uvek vremena da se posvete zalivanju i održavanju biljaka. 

lavanda za dvoriste


Drveni nameštaj


Drveni nameštaj je još jedna od stavki koju bi trebalo da imate u svom dvorištu. Nameštaj u kome ćete uživati i opuštati se. O drvenim stolovima i stolicama možete se informisati ovde. Njih dodatno možete ukrasiti veselim i glomaznim jastucima koji će se stopiti sa ostatkom eksterijera. 

Dekoracija za dvorište


Rasveta


Rasveta je podjednako važna ne samo za enterijer već i za eksterijer. Tako da kada je reč o dekoraciji dvorišta birajte svetiljke ili zidne lampe koje će na najbolji mogući način osvetliti vaše dvorište. 

rasveta za dvoriste


Letnja kuhinja


Dvorište se često pretvara u letnju kuhinju. Ono što je važno jeste da u tom slučaju uvek birate nešto što je kvalitetno. Tu se pre svega misli na uređaje. 

letnja kuhinja


Uredite dvorište na način koji će predstavljati vas i vaš stil. Neka vaše dvorište bude dekorisano onako kako ste oduvek zamišljali. A sve što vam je potrebno jeste nekoliko trikova, dobrih ideja i malo vremena. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: