Neobične kuhinje

Neobične kuhinje
Kako tvrde predstavnici kompanije Sherwin-Williams, sa prvim hladnim danima 2019. godine u kuhinje nam dolazi i nova popularna boja!  Nijansa crvene-braon (Cavern Clay SW 7701)  boje zaseniće sve jake boje koje su bile popularne. Da li izabrati trenutni modni hit ili se odlučiti za spcifične i neobične kuhinje?


Specifične kuhinje po meri 


Izrada kuhinja po meri, pruža vam potpunu slobodu kada je reč o izgledu. Sve ideje koje zamislite možete i ispuniti. Kuhinjske delove možete organizovati kako poželite. Ne morate razmišljati o merama i šablonima, već ih možete sami osmisliti. Takođe, možete birati materijal i boje. Ako ste kreativni i imate ideje, ovo je posao za vas. 


Staklene površine u kuhinji


Kada je reč o uređenju kuhinje, svako će vam ponuditi ovaj izvanredan, a sada i već veoma popularan dizajn. Više nije neobično da nema pločica u kuhinji. Umesto klasičnih pločica, sve više se susreće staklo. Staklene obloge na zidu uz dekorativne detalje ili motive izgledaju unikatno. Vaša kuhinja će biti drugačija od svih. 


Rustične kuhinje


Izgled pohabanog i starog materijala i uređenje kuhinje izgleda nespojivo. Osim kada je reč o novom pravcu u dizajnu, rustičan izgled je veoma moderan i utemeljen. Rustična kuhinja osim što pruža odličan izgled, daje i osećaj topline domu.  Ovakav izgled ispuniće kuhinju bogatim teksturama, što svakako izlazi iz okvira jednostavnih kuhinja. 


Jarke boje u kuhinji


Kao što smo napomenuli na samom početku, godina pred nama neće biti u godina jarkih boja. Modni trendovi diktiraju jedno ali možda vam se ipak dopadne i nešto drugo. Svetle boje donose pozitivnu energiju. Sam prostor kuhinje je više osvetljen. Na vama je da odlučite.


Akvarijum u kuhinji


Prefinjen detalj koji zasenjuje sve. Zaista neobičan i sofiticiran. Ali isto tako odličan izbor kada su u pitanju savremene kuhinje. Boje koje se nalaze u samom akvarijumu, prozračnost vode i prelepe ribice doneće potpuno nov izgled vašoj kuhinji.  Akvarijum možete ugraditi u zid ili ga postaviti ispod radne površine. Modni trend ili neobična kuhinja? Na vama je da odlučite. Pred vama je nekoliko odličnih ideja koje će vam pomoći. Detalji, materijali i boje su ključni elementi za uređivanje svake prostorije u vašem domu. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: