Detalji u kupatilu
Ako pitate dizajnera na nekom od ovih velikih renomiranih sajmova u čemu je tajna modernih enterijera, iznenadićete se odgovorom. Sve je u detaljima. Naravno, detalji se razlikuju od prostorije do prostorije, ali suština je da je sve u njima. 


Jednim detaljem do novog izgleda


Možete pet puta okrečiti sobu, a da opet osetite da vam nešto fali. Možete promeniti raspored, izbaciti neki komad nameštaja, a da vam opet fali jedan delić slagalice. Tada na scenu nastupaju detalji. U dnevnoj sobi to su zavese, lampica, tepih, vaza sa svećem ili pak fotografija na zidu. U kuhinji rasveta, lep stolnjak, novi štof za stolice. 

detalji


Detalji u kupatilu 


Kada je reč o kupatilu, izgled možete transformisati u samo nekoliko koraka. Ukoliko imate malo kupatilo onda vodite računa da ne preterate sa tim detaljima, jer ćete dobiti skučeni prostor koji podseća na ostavu prepunu stvari a ne mesto za odmor. Napravite plan. Odredite šta vam je zaista potrebno. Jedna polica koju možete ukrasiti dekupažom ili pak lepljivim nalepnicama i korpom na vrhu sasvim je dovoljno. Prostirka, mala zavesisa ako imate prozor i dobićete jedno simpatično kupatilo koje nije u potpunosti jednostavno već ušuškano. 

malo kupatilo


Velika kupatila – više mogućnosti za kombinovanjem


Kod velikih kupatila mogućnosti za kombinovanjem i igranjem detalja su povećane. Imate više prostora da ubacite još koju policu koja će vam svakako pomoći da odložite pribor, peškire i ostale neophodne stvari. Oni koji vole biljke imaće prostora i za saksiju kojom će svakako uneti prirodni duh. 


Boje birajte u skladu sa ostatkom enterijera. Ako dominira minimalizam onda ga možete preseći nekom veselom bojom, ali da to opet bude u toni. Ako su zidovi jednobojno, neka prostirka, zavesica budu u nekoj jarkoj boji koja će doći do izražaja. 


detalji u kupatilu


Mirišljave sveće 


Mirišljave sveće su još jedan detalj koji će učiniti vaše kupatilo primamljivim i svakako drugačijim. Tu su i male lampice koje će se idealno uklopiti na polici uz pletenu korpicu sa peškirima. 


Rasveta


Rasveta je podjednako važan detalj kojim možete promeniti izgled vašeg kupatila za 360 stepeni. Birajte jaka svetla kojim ćete osvetliti prostoriju u potpunosti. 


Zapamtite da ti detalji i promene ne moraju biti megalomski, ponekad i samo jedan detalj poput prostirke može promeniti enterijer vašeg kupatila u potpunosti. Ovde možete pogledati i neke ideje kada je reč o prostirkama za kupatilo. I zapamtite da su detalji koji čine jedan enterijer celinom.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: