Crno – belo kupatilo

Crno – belo kupatilo
Da li ste primetili da se crno-bela kombinacija nalazi gde god da se okrenete? Razlog tome jeste što je to jedna od najpopularnijih kombinacija jer je simbol elegancije i jedinstvenosti. Bilo da je reč o odeći ili odabiru stila za uređenje doma sa ovom kombinacijom se ne može pogrešiti, jer je to uvek u modi. 

crno kupatilo


Crno-belo kao simbol minimalizma 


Tako su i crno-bela kupatila odraz elegancije i sofisticiranosti. Ne morate uređivati kompletno kupatilo ovim bojama, dovoljno je da imate nek detalj, ono nešto što je „nedostajalo“ pa da vaše kupatilo već deluje drugačije i otmenije. Crno-beli nameštaj gde se prvenstveno misli na viseće detalje poput ormarića, lavaboa i kade vodi kada je reč o trendovima predviđenim za kupatila.
Crno-bela kombinacija jeste odraz minimalizma i jednostavnosti. Simbol elegancije koji i diktira stil celog prostora. 

belo kupatilo


Crno-bela kupatila nisu hladna


Pitanje koje se nameće jeste i da li su ova kupatila hladna ukoliko dominiraju samo dve boje? Naravno da ne. Razlog tome jeste što se to može tako lepo uklopiti tako da deluje toplije. Možete prekrečiti recimo zid u crnoj boji, a da police, umivaonik i ormarići budu beli, na ovaj način ste razbili crnu boju i uneli svetlost. Ubacite u to ogledalo sa drvenim okvirom, korpu sa peškirima na polici i dobijate potpuno drugačije kupatilo. Kod crno-belih kupatila treba biti oprezan sa detaljia. Može se otići u krajnost. Držite se umerenosti, u tome je ključ. Crno-bele keramičke pločice su jedno od potenicijalnih rešenja za pod ili zidnu površnu. 

uredjenje kupatila


Ukoliko ste odlučili za ovaj stil onda gledajte da ormarići uvek budu svetlijih tonova, da police budu drvene ili staklene, jer ćete upravo njima razbiti tu “hladnoću” o kojoj svi brinu. 

Danas su kupatila u ovoj kombinacij simbol mnogih domova. Moderna kupatila, usklađena, jednostavna, a otmena. Kupatilo u kome ćete želite da se opustite nakon napornog dana. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: