Ormarići za kupatilo

Ormarići za kupatilo
Kažu da su detalji ti koji čine jedan enterijer. To su one sitnice na koje ne obraćamo pažnju, a koje su zapravo poslednja puzla koja nedostaje za konačnu sliku. Uređenje doma jeste zahtevno, ali i dekoracija svake prostorije. Potrebno je sve uklopiti, urediti, ukombinovati kako bi se dobila jedna kompletna slika. Tako uređenje kupatila treba uraditi detaljno i postepeno. Ideja za uređenja je mnogo, a na vama je da ih prilagodite vašem stilu i ostatku enterijeru.

uredjenje kupatila


Kupatilo – oaza mira


Kupatilo jeste prostorija u kojoj uslovno rečeno počinjemo i završamo dan. Mesto koje treba da odiše spokojom i mirom. Prilikom uređenja kupatila treba imati na umu nekoliko stavki, gde je najvažnija kvadratura tog kupatila. Bilo da imate malo ili veliko kupatilo neki komadi nameštaja su obavezni. Tu se ubrajaju ormarići za kupatilo. 

ideje za kupatilo


U malim kupatilima uglavnom iznad lavaboa


Kod malih kupatila ormarići bi trebalo da budu iznad lavaboa, jer ćete dobiti na prostoru. Ormariću mogu biti drveni što se uglavnom vezuje za rustične i retro stilove. Mogu biti od keramike, različito obojeni, što znači da je izbor veliki. Ormarići se mogu naći i ispod lavaboa, opet, ponavljamo, to zavisi od vas i vaše slike kupatila koju ste zamislili. Uloga ormarića je dvostruka, jer pored toga što štede prostor, služe da odložimo stvari. Tu se uglavnom odlažu peškiri, papuče, majice, šamponi, kozmetika u celosti. 

ormaric za kupatilo


Veliki, mali, drveni, keramički 


Kod velikih kupatila, ormarići se ne moraju nužno postaviti iznad i ispod lavaboa, ali i u nekom uglu. Veliki, mali, srednji, beli, crni, braon, od drveta sa nekoliko fioka ili pregrada, sa ručicama ili bez. Znači izbor je veliki. Među njima ima i onih koji imaju ugrađeno ogledalo. Novina je da sada ormarići za kupatilo imaju i ugrađeno svetlo. Svetlo jeste važno jer daje kupatilu posebnu notu. 

drveni ormaric za kupatilo


Kada uređujete kupatilo gledajte da ga uredite tako da to zaista bude vaša oaza mira.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: