Uredjivanje male trpezarije

Imate mali stan ili jednostavno malo predviđenog prostora za trpezariju. Uz dobru organizaciju prostora i nekoliko detalja vaša trpezarija će biti ugodna i prijatna za sve ukućane i vaše goste koje želite ugostiti. Naravno i estetski će trpezarija postati najlepši kutak. Najbitniji je izbor stolova i stolica koji nisu glomazni i ne zauzimaju previše prostora, naravno veoma je bitno i to da vam zidovi budu svetle boje kako bi vizuelni utisak bio takav da je prostorija veća a i samim tim svetlija što takođe doprinosi utisku većeg prostora. Najbolja je bela boja. Takođe jedan od bitnijih faktora je osvetljenost. 

Ako se trpezarija nalazi u produžetka kuhinje ili dnevnog boravka, treba da su uređene u istom stilu. Ukoliko je trpezarija posebna prostorija onda ona može biti drugačijeg stila. 
Odlučili ste se da uredite trpezariju u nežnijim tonovima, recima bela, bež ili siva, tu svakako priuštite i neki detalj jarke boje koji će unesti malo svežine. Neka to bude kombinacija najviše dve jarke boje. Kada je upitanju pog, dobro je napravitti kontrast tako da pod bude tamniji od zidova. A kada su upitanju zavese dobro je da one budu jednostavne i nenametljive.  
PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: