Nalepnice za pločice

Nalepnice za pločice
Odličan način da promenite ambijent svog kupatila  jesu nalepnice za pločice. Stikeri ili nalepnice kako se još zovu detalj koji možete iskoristiti ukoliko su vam dosadile dosadašnji dizajn pločica, a niste u mogućnosti da ih zamenite.  Nalepnice za pločice šarolike su te ćete njima uneti zanimljivost i vedrinu u vaš dom. 


Zašto izabrati nalepnice za pločice? 


Nalepnice za pločice se postavljaju lako, u samo nekoliko koraka. U pitanju su samolepljivi detalji koji su pravljeni od vinil folije, izuzetno tanke. Međutim, jednom kada ih skinete ne možete ih ponovo koristiti. 

Njihovad ruga prednost jeste što se ne skidaju toliko lako usled pranja i vlage. Mogu se postaviti i u kuhinji i kupatilu.  Nalepnice ili stikeri lako se uklapaju,  a zbog različitih motiva i boja  sve su traženiji dekorativni detalji. 


Nalepnice za pločice


Stvaraju optčku varku


Stikeri mogu prikazivati jako realno određene motive stvarajući optičke varke, u čemu se krije njihova popularnost.  Pored zidova mogu se postavljati i na prozore, ogledalo, plafon. Među zanimljivijim nalepnicama su one koje prenose neku poruku ili imitiraju neki komad nameštaja. Upravo zbog te svoje različitosti koriste se u svim stilovima uređenja. 


Nalepnice za pločice


Upotpunjuju dnevne boravke i hodnik


Njihovim postavljenjem unosite posebnosti i nepredvidivost. Nisu zastupljene samo u kupatilu i kuhinji već i u dnevnom boravku, hodniku, pa ih ima čak i u radnim sobama.  Valja pomenuti i nalepnice koje zavisno od ugla posmatranja  jesu neko rasvetno telo. To može biti lampca, svećnjak ili luster. Ovaj vid nalepnica idelan je za dnevne sobe i hodnike.


Nalepnice za pločice


Stikeri ili nalepnice za pločice su detalj kojim ćete u samo nekoliko koraka promeniti izgled svog kupatila. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: