Foto tapete za dnevnu sobu

Foto tapete za dnevni boravak
Redizajnirate dnevni boravak, ali ideje ne naviru kao što ste želeli. Inspiraciju za zidove možete pronaći i u tapetama. Zid u dnevnom boravku će dobiti novi izgled, a u tome će vam pomoći foto tapete.


Metropole


Njujork, Pariz, London – u vašem dnevnom boravku. Ako želite da ulaskom u kuću zakoračite u neku od ovih metropola, kupite foto tapete za vaš zid u dnevnom boravku. Bilo da je u pitanju zgrada, poznato zdanje, plaža ili čuvena skulptura, pogled iz snova biće tu, u vašem domu. Šta čekate?

Foto tapete za dnevni boravak


Samo prirodno


Vidite sebe kako se penjete na planinu, dok se nedaleko nazire vodopad, a pogled vam je uprt u veliko jezero koje je u podnožju. Zašto deo te atmosfere ne biste preneli i u svoj dnevni boravak? Foto tapete vas mogu odvesti baš na tu planinu. Samo izaberite onu koja vam se najviše dopada. To osim planine može biti fotografija drvoreda, šume u jesen ili bašta s vašim omiljenim cvećem. I jedna velika ruža na zidu  može vam svaki dan izmamiti osmeh..

Foto tapete


Iluzije


Neravnomerno postavljeni oblici ili optičke varke izabraće oni koji žive „ispred svog vremena“.  To mogu biti pruge, ili krugovi, a ponekad i samo nasumično nabacani geometrijski oblici. Neka zid u vašoj sobi izgleda kao da je trodimenzionalan. Ne zaustavljajte se na već viđenim. Budite Pikaso u sopstvenom dnevnom boravku. Dizajnirajte sami svoje foto tapete i napravite umetničko delo kojim ćete ulepšati svoj dnevni boravak.

Foto tapete za dnevni boravakŠpanski zid


Bilo da su pred vama pravougaone crvene cigle poređane redom ili bele nepravilnog oblika, foto tapete koje podsećaju na opeku uvek mogu učiniti zid u vašem dnevnom boravku prefinjenijim. Odlučite se za tapete koje izgledaju kao tipična engleska fasada sa ciglama, ili dajte šansu španskom zidu. Koju god varijantu da odaberete, dnevni boravak će biti kao iz časopisa. Ako date šansu 3D foto tapetama sa ovakvim motivima, dnevni boravak će izgledati kao da ste došli iz budućnosti. Kombinacija je bezbroj, na vama je da odlučite.

Foto tapete


Foto tapete pružaju vam mogućnost da pronađete idealnu fotografiju, kombinaciju, ili detalj i presvučete jednobojni obični zid u nešto unikatno.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: