Dekoracija iz mašte na zidu

Dekoracija iz mašte na zidu
Uređenje dnevnog boravka može vam se činiti zahtevnim, ali, ne zaboravite – mašta može svašta.  Upravo dekoracija na zidu u vašem dnevnom boravku može biti vaše delo iz mašte. Pretvorite zid u nešto egzotično. Ovde ste vi umetnik!


Mozaik fotografija


Pred vama veliki beli zid. Ispred kauč i fotelje upereni u televizor. Ako volite fotografije, prionite na posao. Vaš zid možete dekorisati tako da se na njemu u ramovima različitih veličina i oblika nalaze vaše omiljene fotografije. Ali, ne zaustavljajte se tu. Vaš zid sada priča priču – učinite je što lepšom. Pored fotografija vas i vama dragih ljudi na vašem zidu se mogu naći i umetničke slike, poneka ispisana uramljena poruka, ili pak, neki detalj poput zanimljivog sata. Na vama je kako želite da ispričate svoju priču.

Dekoracija zida


Za knjiške moljce


Klasici, istorijski, naučna-fantastika...Uživate u čitanju. Želite da vam knjige uvek budu na dohvat ruke. Zid koji krasi polica sa knjigama je onda pravi izbor za vas. Knjiški moljac u vama će biti oduševljen. Već vidite ispred sebe policu koja se izdiže do plafona sa mnogo pregrada, i vaši omiljeni naslovi poređani baš po vašem ukusu. Ne zaboravite da dodate još neki detalj. Nekoliko fotografija, mirišljave sveće, figura ili neki suvenir sa putovanja. Zvuči bajkovito, zar ne?

dekoracija


Klasika je uvek u modi


Dovoljno je da okrečite zid u željenu boju i izaberete umetničko delo koje će se naći na tom istom zidu. Sigurno imate omiljeno umetničko delo. Zašto vam ne bi bilo u dnevnom borakvu. Idealna dekoracija za zid je upravo tu – na vašem zidu.

dekoracija na zidu


Šarene, prugaste, jednobojne - tapete


Želite da budete drugačiji? Inovativni? Moderni? Sve ovo možete postići upravo tapetama. Ako ne volite šarenilo, onda izaberite jednobojne tapete sa što jednostavnijim detaljima. U suprotnom, igrajte se sa vašim zidom u dnevnom boravku. One mogu biti raznobojne, sa efektnim detaljima, ili, pak, prugaste. Na vašem zidu se mogu naći i tapete koje oslikavaju neko umetničko delo. Unesite umetnost u svoj dom. Ako volite prirodu, eto prilike da izlepite tapete baš sa takvim motivima.

tapeta za zid


Drvo kao inspiracija


Volite starinski izgled, a ujedno moderan? Drvo je pravi izbor za vas. Slike napravljene dekupaž tehnikom ulepšaće vaš zid, a efekat će biti postignut. Drvene lestve se takođe mogu naći na vašem zidu, a prefarbane izgledaće kao nove. Budite sopstveni dizajner prostora – pustite mašti na volju. Jedino tako će i vaš  dnevni boravak biti kao iz mašte!


drvena dekoracija


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: