Crni nameštaj u dnevnom boravku

Crni nameštaj u dnevnom boravku
Boje koje nikada neće izaći iz mode i sa kojim nikada nećete pogrešiti bilo da je reč o uređenju enterijera ili odevnoj kombinaciji jesu crna i bela. Ovaj vanvremenski klasik odoleva trendovima, stilovima i čini da vaš dom uvek odiše elegancijom i luksuzom. I dalje se na crnu boju gleda sa čuđenjem pa čak i sa nezadovoljstvom, ali ako se uklopi na adekvatan način sa ostatkom enterijera delovaće lepo i sofisticirano. 


Crne garniture 


Ukoliko ste ljubitelj minimalizma, onda se preporučuje da zidovi budu beli, a nameštaj crn. Na ovaj način ostvaruje se savršena ravnoteža i dobija se jedinstveni enterijer koji odiše smirenošću. Crna garniture se posebno u modi u poslednjih nekoliko godina, posebno garniture u obliku latiničnog slova U. Neka tepih bude neke svetlije boje, kao i zavese. Kada je reč o osvetljenju na raspologanju vam je nekoliko potencijalnih rešenja. Možete se odlučiti za plafonjerke čime ćete osvetlili celu prostoriju u kombinaciji sa lampom kojom ćete naglašavati određeni ugao ili detalj u prostoriji. 

Crni nameštaj


Crne komode


Slično garniturama, crne komode nikada ne izlaze iz mode i uklapaju se u sobe sa minimalističkim stilom. Šik nameštaj u crnoj boji će se svakako izdvojiti u svetloj prostoriji, bilo da je reč o komodi, klub stolu ili garnituru.  

Crni nameštaj


Crni zid za modernu sobu


Da biste postigli moderan izgled ili «look » onda bi najbolje bilo da jedan zid u dnevnom boravku ofarbate u crnu boju. Kako geometrijske fige ne izlaze iz mode, možete imati jedan geometrijski luster i tamnu sofu i tepih u cik-cak dezenu. Da biste ostvarili kontrast onda su parket i drugi komadi nameštaja od svetlog drveta, dok su detalji poput jastuka beli. 

Crni nameštaj


Udobna soba


Sofa u neutralnoj boji gde su zidovi mat crni u kombinaciji sa metalnim crnim klubom, stolom, policama i velikom tamnom lampom učiniće vašu dnevnu sobu pravim mestom za opuštanje i uživanje. 

Crni nameštaj


Veorvanje da će crna boja zatvoriti i zamračiti prostoru vremenom se pokazalo neodrživim. Dizajneri su pokazali da crna boja i dalje ima ključno i važno mesto u dizajnu enterijera. Kombinujte je sa nežnim nijansama i dobićete dnevni boravak kao iz časopisa. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: