Sajam je već počeo u Atlasu

Približava se 55. Beogradski sajam nameštaja, događaj koji je u sferi proizvodnje i distribucije nameštaja najvažniji u Jugoistočnoj Evropi. I ove godine očekuje nas veliki broj domaćih i stranih izlagača koji se angažuju da predstave što bolje modele na ovogodišnjoj manifestaciji. Poseban deo sajma čine Razgovori sa dizajnerima i arhitektama odnosno Disgned talks, koji će ugostiti veliki broj istaknutih govornika iz celog sveta. 

Kompanija iz Užica, „Atlas“, ističe se neverovatnim uslovima za kupce, jer je sa sajamskim popustima do 25%, krenula već od sredine oktobra. Pored toga, kompanija je najavila i mnoge novitete. 

Sajamski popusti i pre Sajma

"U skladu sa prošlogodišnjim sloganom, istovremeno osluškujući naše kupce, zaključili smo da je korektno ponuditi sajamske uslove pre Sajma, jer mnogi ne žele da čekaju sajamske gužve kako bi do već odabranog komada nameštaja došli po nižim cenama koje ih očekuju. Odlučili smo da ove godine sa Sajmom krenemo još ranije i da od 16.10. pa sve do 12.11. obezbedimo sajamski popust do 25% na ceo Atlas proizvodni asortiman po kome smo poznati, ali i na asortiman italijanskih brendova IDP Italia, Pensarecasa i Stones", poručuju iz  kompanije „Atlas“. 

Sajam se ne iščekuje samo zbog boljih uslova kupovine već da bi se ispratili novi trendovi i modeli koje izlagači uveliko pripremaju. „Atlas“ donosi na ovogodišnji Beogradski sajam nameštaja, trendove sa najvećih sajmovima nameštaja na svetu. 

“Sajam u Milanu je definitivno najveći događaj u našoj industiji koji diktira trendove, tako da će postojati tendencija da se ti trendovi donesu i na naše tržište. Što se naše kompanije tiče, vođeni željama da to predstavimo našoj publici, ali i da pokušamo da inoviramo, uspostavili smo saradnju sa italijanskim dizajnerima i kompanijama koje bi u tome mogli da nam pomognu i doprinesu našem razvoju. Zato sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će ponuda biti veoma interesantna i da ćemo uspeti da duh Italije spojimo sa našim kvalitetom stvarajući tako proizvod koji će zadiviti posetioce. “, objašnjavaju iz kompanije. 

Fenomenalna ponuda i noviteti

Raznovrsna Atlasova ponuda će na sajmu obuhvatati prepoznatljive sofe i ugaone garniture, izrađene u novim materijalima, kako ekološkim, tako i onim koji su pogodni i za kućne ljubimce, u kombinaciji sa drvetom i metalnom. Pored toga posetioci sajma moći će da uživaju u programima za dnevne boravke, trpezarije i spavaće sobe. Neki modeli koji već najavljuju fenomenalnu ponudu kao i kvalitetni proizvodi italijanskih partnera koji su deo njihovih najnovijih kolekcija, mogu se već sada pogledati u njihovim salonima nameštaja. 

Ovogodišnji novitet je da će Atlas svoje modele pored Hale 1 u kojoj svake godine izlaže svoje model, prikazati svoju ponudu i u Hali 3, na potpuno novi način, u periodu od 07. 11. do 12.11. Rekli su nam da spremaju specijalna iznenađenja, ali da detalje neće otkriti. Svi posetioci sajma su pozvani da 09.11. uživaju u predviđenim performansu. 

Atlas Designers Contest

Kompanija "Atlas" se pored pomenutog nastupa na Sajmu pripremala i za "Atlas Designers Contest" koji će biti predstavljen publici na ovogodišnjem ENTERtainment-u 26. oktobra, gde će troje fenomenalnih dizajnera prikazati po četiri modela pravljena od materijala koji se koriste u izradi nameštaja. Dizajneri će svoje priče ispričati kombinujući guščije perje, najkvalitetniju kožu i štofove, bukov masiv, inox, HR pene i ostale repromaterijale koji se koriste u proizvodnji Atlasovih proizvoda. 

Kompanija „Atlas“ podržava kulturu, pa je ove godine podržala film "Vrati se Zone" i našeg mladog slikara Pavla Jovovića. Bila je i deo humanitarnog Teniskog turnira poznatih. 

Ponudu kompanije Atlas možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu, ali u maloprodajnim objektima u Beogradu, Užicu i Čačku,  na navedenim adresama. 

Salon nameštaja Beograd - Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene, tel. 011/ 2400-987.
Salon nameštaja Čačak- Bulevar oslobodilaca Čačka 151, tel. 032/559-0-566
Salon nameštaja Užice- Javorska bb, Sevojno, tel. 031/512-244


Sajam je već počeo u Atlasu 1


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: