Dečije fotelje

Želite da upotpunite sobu vašeg mališana još nekim nameštajem i pitate se šta je to što nedostaje u malom raju vašeg deteta. Jedna udobna fotelja a možda i dve, ukoliko vašem detetu u goste dođe drugar. Udobne i funkcionalne fotelje koje se mogu nabaviti u različitim oblicima i veličinama.

Veoma često se klinci odlučuju da u svoju sobu smeste one koje su presvučene u materijale na kojima su aplikacije aktuelnih likova iz crtanih filmova i serija. Soba će dobiti jedan mali a poseban detalj koji će je krasiti i učiniti potpunijom i lepšom. Naravno, obratićemo pažnju na to da se dezen i boja uklapaju sa ostalim nameštajem kao i zidovima i ostalim, jer iako je ovo dečija soba treba da ima usaglašene boje koje su prijatne za oko a ne da su previše šarene i napadne. 
Veličina je jednako važna jer ne treba da kupite onu koju će vaše dete već sledeće godine prerasti. Fotelju za vašeg mališana možete smestiti i u dnevnu sobu, vašu spavaću sobu sve u zavisnosti od situacije i vaše želje kao i želje vašeg deteta. 
PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: